Een Houten kalender

Hoi, vandaag ga ik vertellen over een houten kalender.

Je denkt nu vast, hu houten kalender? Kijk maar even naar de foto hieronder:
image

Een is een kalender die van hout is en die je bij de action kunt halen. Alle dagen en maanden staan er op. Hij kost niet veel en is ook leuk als decoratie voor op je kamer. En het neemt ook niet veel ruimte in! Ideaal om te weten welke dag.

Alleen het na-deel is wel dat je altijd de dag moet veranderen. Maar daar heb ik ook een tip voor:
– Als het maandag is kan je hem alvast zetten op woensdag. Stel dat het maandag de 14de is en het is woensdag de 16de. Dan weet je de datum van maandag, dinsdag ( dat is dan de 15de ) en woensdag!

Ik hoop dat jullie dit leuk vonden!

X Lieneke

P.s sorry dat is vrijdag een artikel heb geplaatst. Maartikel ik heb het heel erg druk met mijn huiswerk en met toetsen. Maar ik probeer natuurlijk zo veel mogelijk te doen!!

Advertenties

2 gedachtes over “Een Houten kalender

  1. Met veel blijheid en vreugde kwamen wij erachter dat er dit soort informatieve blogs bestaan over actuele en zeer goed ontwikkelde ideeën. Onze eerste reactie was natuurlijk: “HOE KOM JE AAN ZO’N DING?” En nu weten we het. Wel hebben wij een aantal zorgen: deze blog is van september 2014, nu is het mei 2015. Zou deze kalender momenteel nog wel in de Action liggen? Zo niet, ben je dan bereid om dit exemplaar aan ons te doneren? Met hartelijke groeten Lenneke en Timbo (we wonen al zes jaar samen en kunnen niet wachten om dit samen uit te pakken en deel te laten worden van ons interieur.)

    • Hallo Lenneke en Timbo!
      Wat leuk om te horen dat u dit zo een leuk blog vind 🙂 Ik heb geen idee of deze momenteel verkrijgbaar zijn. Misschien wel in de Action. Maar u kunt ook een kijkje nemen in de Xenos. Daar hebben ze vergelijkbare spulletjes. Zelf heb ik deze kalender helaas al weggegeven. Ik hoop dat u dit kalendertje nog ergens kunt vinden!♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s