Loom=Populair

Hoi, als jullie de mededeling van gister hebben gelezen snappen jullie waarom ik geen artikel heb geplaatst… Maar Anna en ik hebben omgewisselt en vandaag doe ik het!

Nou, vandaag ga ik het hebben over Loom. Toen ik afgelopen week naar de winkels in zoetermeer ging, was serieus alle loom

UITVERKOCHT! In geen ene winkel was het te vinden. Ik wilde zo’n rainbow loom-bord kopen, maar het was er niet meer! Tenslotte ben ik een andere dag naar het dorp dichtbij geweest. Gelukkig was het daar nog wel.

Loom is op dit moment héél populair. Je kunt er van alles mee maken. Armbandjes,figuurtjes, sleutelhangers, noem maar op! En als je niet weet hoe je ze kunt maken, kijk je gewoon even op youtube. Ik wist ook niet hoe je ze kon maken, maar ik heb ook op youtube gezocht voor goede uitlegfilmpjes en kwam daarbij op het account van: Eveline Maureen. Het is zeker een kijkje waard! Ze legt alles stap voor stap uit.

De elastickjes zijn natuurlijk ook nodig om het te maken. Er zijn elastickjes met glow in the dark, streepjes, neon en pastelkleuren. Conclusie: er zijn dus héél veel verschillende! Nou, hebben jullie nu zin om te loomen? Ik wel!

X Lieneke

Wat hebben jullie allemaal gemaakt met loom? Laat het achter in de reacties!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s